sobota 12. dubna 2014

dáma s pánskými gametami v dešti

Dneska se chystám na oslavu a fakt nevím, co si mám vzít na sebe ani jak se upravit. Ve všem vypadám nějak divně. Nebyla jsem ta holčička, co si na pusu patlá mámy rtěnku a chce být už dospělá. To první hlavně kvůli atopickému ekzému. Ale to druhé platí tak všeobecně, užívám si vždy ten věk, ve kterém jsem, a móda pro velký holky mi přijde dost nepohodlná.

Na konci prváku vysoký se stala exemplární věc, na které můžu demonstrovat, jak moje pokusy o chic dopadají. Byla jsem s matkou v obuvi a nic jsem si nevybrala. "A nepotřebuješ nějaký ponožky, silonky nebo něco, když už tu jsme?" chopila jsem se příležitosti a řekla, že potřebuji deštník. Ukázala jsem na zářivě růžový, přesně můj styl, ale matka mi to rozmluvila. "Uvědom si, že jsi už na vysoký, budeš s tím deštníkem chodit třeba na zkoušky, budeš ho nosit k šatům, potřebuješ konečně něco reprezentativního..." A tak jsem pokrčila ramena, s výdechem vypustila myšlenku o darovaném koni a nechala si koupit ten černý. 


A maminka měla jako vždy pravdu. Za tři měsíce jsem jela s univerzitou do Londýna. Byla sem ráda, že před svými vyučujícími nevypadám jako parodie na Barbie. První déšť na sebe nenechal dlouho čekat a já vytáhla svůj elegantní deštník. První, co mě šokovalo, byl nápis "Girls' power" a biologický symbol ženského pohlaví, který deštník na dvou místech zdobil. Pravá pecka přišla až s deštěm. Ukázalo se, že deštník má na sobě matný vzor spermií, které vyplouvají napovrch, až když zvlhne. Jak typické! 

Díky mami, hlavně, že jsem byla elegantní!

Takže chci říct, že si do třiceti ty stahovací kalhotky nekoupím i kdyby cokoliv! A když podpatky, pak taxíkem!



4 komentáře:

  1. :D a víš, že to "čekání" na články za to stojí? :D
    Jestli ještě pořád máš ten deštník ... kde je fotka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deštník byl skládací a zrezl :( hledala jsem fotky, našla jsem jednu na rejče.cz, ale má tak malé rozlišení, že není nic vidět, tak kouknu doma, jestli nemám tu fotku větší :))

      Vymazat
  2. Nejvtipnější deštník o jakém jsem kdy slyšela. : )

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle nemůžu ani okomentovat :))) Díky ti za můj smích.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...