pátek 6. září 2013

first world problem

Vzpomínáš, když tenkrát před léty...

My neměli mikrovlnku snad nejdýl. Obecně - neměli jsme žádné kuchyňské spotřebiče. 
Tak kde se ta neschopnost bez nich přežít ve mně bere?

V mém novém super cool bydlení mám rozbitou ledničku (už pár dnů mě napadá, že lepší, než to každýmu vyprávět, by bylo ji nechat opravit...musím tenhle nápad dotáhnout!) 

Rozbil se termostat a lednící čast fakt lední. Mám tam vaničku soudkových rajčat, s kterými bych mohla rozbíjet okna. Psala jsem proto tátovi, jestli by mi mohl přivézt moji troubičku, kterou jsem u něj uskladnila. Tak prej nemůže. A proto jsem si objednala mikrovlnku, ale dřív než za týden nebude...Stojím tu tedy před otázkou, co budu jíst tento víkend. Co koupit, co nemusí být dva dny v ledničce nebo může zmrznout, dá se jíst neupečený, nemusí se ohřívat...a nějak nenacházím řešení. Umřu hlady, ptž jsem zkažená pohodlím dnešní doby a protože moji oblíbenou čínu začali vykuřovat opiem. 

Mimochodem jsem čerstvě o titul delší. Jsem Mgr. et Bc. Potvrzuje to teorii myšlení, která říká, že akademické vzdělání komplikuje řešení každodenních úkolů.


2 komentáře:

  1. Jednou jsem přežívala na jabkách a jakýchsi Danone „jogurtech“, které kupodivu měly trvanlivost měsíc při pokojové teplotě (a taky byly dost hnusné). Což se vysvětlilo, když mě pak napadlo mrknout na složení, protože to byla v podstatě jen želatina s příchutí. Ale doteď si na ně občas vzpomenu, jak se hodily, když nebyla lednička :-)
    Tak hodně štěstí při výběru zásob na víkend a gratuluju k titulu do sbírky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky dík, nakonec jsem něco teda nakoupila. Nákup mě teda ve finále stál 2 litry (http://thefoolatschool.blogspot.cz/2013/09/sila-blbe-myslenky.html), ale něco k jídlu snad bude...

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...