úterý 23. července 2013

be better

Jestli chcete učit, musíte v učení v první řadě věřit.

Před necelým měsícem jsem vám psala, proč už nebudu psát (proto). Zařekla jsem se, že si koupím běžecký boty, že půjdu běhat, že budu dělat všechny ty věci, co bych bývala dělala, kdyby to klaplo s někým, vedle koho bych chtěla být lepším člověkem. A tak nějak jsem tušila, že kdybych to sem tenkrát všechno nenapsala (a kdyby si to on nepřečetl a nebylo mi nejtrapnějc na celým světě, haha), nic z toho by se nestalo.
Teď se to děje, ještě nějak víc, než jsem původně čekala. Sportuji! A dneska jsem doopravdicky běžela! FAKT! (historku o tom, jak jsem přišla, sedla si, chtěla si dát sprchu, ale místo toho jsem sjela k zemi a nemohla se zpátky postavit nechám na běžecký report speciál :) ) V pátek ráno jdu na CreativeMorning, v sobotu odpoledne mám kurz couchsurfingu s Michaelou Losekoot, mám GTD aplikaci, čtu jako o život romány i články o tom, jak se to dělá, abyste dělali, co dělat chcete, dopsala jsem bakalářku a učím se na státnice. Učím se. Učím se být tím člověkem, s kterým bych chtěla jít na druhý rande.





3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. To není jako "stále koloušek" to byl koloušek once a tohle jsou důsledky. A já myslím, že víc takových koloušků, dost mi to prospělo!

      Vymazat
  2. to je jako já když jsem poprvé doběhla... nejdřív jsem si sedla, potom jsem myslela že umřu, nakonec jsem se naložila do vany a celý den byla nepoužitelná. Napodruhé už to naštěstí nebylo tak hrozný, horší je že od toho uběhl už asi měsíc. ZASE

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...