neděle 6. ledna 2013

blázinec

4/12
"Seifertova prkotina"...(vždyť to nebyla úplně prkotina?) "teda pardon, prvotina Město v slzách" ou-kej, tak čtení bychom měli...

5/12

"dobře, děti moje, začneme hodinu a já se budu tvářit, že mě nefrustruje ta řasa, co mám zapíchnutou v oku" R. se nabídla, že mi půjčí zrcátko, nic nevidím. "To si musíte takhle promnout" "Když si to takhle promnu, budu vypadat jako panda..."...jak řeší ostatní učitelky tyhle situace???

7/12

vysvětluji verš toužení svědící po malé šatnářce "Tak víte, jaké to je, když něco svědí, když se na nic nemůžete soustředit, pořád vás to vyrušuje a chcete se podrbat. A vydržíte se nedrbat?" dotaz vzbudil rozpačitý smích, snažím se omluvit: "Nezlobte se, to byla příliš intimní otázka" ...tón smíchu prozradil, že teď už se bavíme o svědění na zcela konkrétním místě. Well done. Míra zrudnutí 8 z 10.

...a pak už byl prosinec pěknej prasinec. Pančelka vyhlásila advent v podobě psaní slohových prací a koukání na Přelet nad kukaččím hnízdem. Abych vás úplně neochudila o zábavu, přikládám jednu slohovou práci z olympiády v českém jazyce. Freud by z ní měl radost...



 "Ptáček byl sice krásný, ale měl neobvyklou velikost. Poklekla jsem k němu a začala jsem si s ním povídat, jako by to byl můj kamarád. Rozuměli jsem si a na louce jsme si dlouho hráli..."


3 komentáře:

  1. Mně se ta básnička líbí. Ještě víc Kocourek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se ta básnička taky líbí, i Kocourek se mi líbí...proto to dochází až k otázkám na svědění...nechávám se unést trošku :)

      Vymazat
    2. Takhle to nemyslel. Nejradši mám od něj texty ke Kuřeti v hodinkách.

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...